Блог

Xerox B1022

Налаштування віддаленого доступу

Реалії сучасності вимагають від нас гнучкості та мобільності у виконанні професійних обов'язків. За допомогою сучасного програмного забезпечення ви та ваші колеги можете працювати віддалено без загрози для корпоративних даних. Наші інженери нададуть вам необхідну підтримку.

Як партнери компанії Microsoft, ми допоможемо вам у процесі переходу на хмарні сервіси Microsoft 365. Для роботи з документами у офісних програмах буде достатньо комп'ютера з браузером, підключеного до мережі Інтернет. Також ви зможете оцінити хмарне сховище на 1 ТБ, зручність спільної роботи над проектами, швидкий пошук необхідної інформації.

Зв'яжіться з нами для отримання консультації инженера.

Read more

Послуги техпідтримки – де замовити?

Надійна та безвідмовна експлуатація комп'ютерної та офісної техніки, локальних мереж неможлива без їх адміністрування, профілактичного планового обслуговування, своєчасної заміни  елементів, що вийшли з ладу. Абонентське обслуговування парку оргтехніки — кращий спосіб рішення цього завдання.
Read more

Шукаєте сервісний центр для ремонту техніки?

Наша компанія має у своєму розпорядженні лабораторию з сучасним обладнанням, що дозволяє якісно та швидко вирішувати завдання з обслуговування кліентського обладнання. За 10 років роботи ми накопичили значний досвід у наданні комплексного сервісу по системі «все включено». Це дозволяє нашім замовникам економити час, підтримуючи при цьому високий рівень роботи підприємства.
Read more

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.